Sunt frumoasa si merit ce e mai bun!

Unele femei se gandesc sa introduca drepturi costitutionale pentru ele insele, deoarece sunt frumoase.
Aceste femei se considera privilegiate si au o gandire destul de austera mai exact totul in viata lor este despre “frumos” si “urat”.
Aceasta lipsa de orizont o sa le coste pe termen lung de aceea, este necesar dar nu obligatoriu, sa coboare cu picioarele pe pamant, la timp.
Exista acel proverb “nu-ti pune toate ouale in acelasi cos” si stim cu totii de ce. Aceste domnite comit fix aceasta greseala, construind totul pe fundamentul frumusetii lor fizice.
Ele nu constientizeaza ca aceasta frumusete, asa cum o vad ele, suprema, este un dar al naturii, nu au facut nimic pt ea. Asa cum vine, si pleaca. Sa nu fim duri, vom spune ca ea se transforma. In functie de stilul de viata, acest “declin” poate incepe la 20 si ceva de ani sau dupa 30.
De aceea este important sa se inteleaga, daca viata lor este despre a tranzactiona frumusete, sa faca “vanzarea-cumpararea” cand fructul e cel mai copt. Pt ca apoi incepe deprecierea.
Frumusetea nu e o virtute dar poate fi completata de virtuti. Femeia, daca este desteapta, cu cat isi largeste spectrul de cunoastere, competentele, invatand sa traiasca frumos, cu atat poate deveni o adevarata comoara pentru un partener, indiferent de varsta.
Este adevarat ca relatiile se formeaza pe baza atractiei dar te intreb:
– cum iti mentii relatia?
– Cum iti imbunatatesti relatia?
– Cum iti duci relatia la alt nivel?
– Ce nevoi are partenerul tau? (Aceasta intrebare nu se aplica deoarece partenerul nu are nevoi. In opinia acestor femei, ele sunt zeite iar ei sunt muritori de rand care trebuie sa le aduca lor ofrande).

Nu vom da vina pe nimeni pentru aceste situatii. Atat ele cat si ei sunt intr-o stare de inconstienta. Cine e mai nebun? Ele pentru ca isi aroga drepturi de frumusete? Sau ei pentru ca intra in acest joc?
Aici sunt povesti complexe, care tin de educatie, cultura, mental si nu intram in ele.
Insa, daca ne intrebam, cum ar putea sa isi faca o viata buna acesti oameni?
As raspunde asa.
Este nevoia ca femeia sa isi extinda competentele si sa inlocuiasca aroganta, infatuarea, stilul manipulator si orgoliul cu ELEGANTA, STIL si INTELEPCIUNE.
Barbatul care ii corespunde, este nevoie sa se intareasca psihic si sa vada mai departe de imagine. El trebuie sa apecieze frumosul, sa se bucure de frumos dar nu sa faca idol din frumusetea femeii deoarece va avea de pierdut.
Femeia nu este un accesoriu cu care te plimbi in oras. Este un partener de maxima importanta pentru evolutia ta ca barbat.
Daca ea are idei fixe si putine si ii pasa doar de ea, sa o crezi.
Daca este o femeie evolutiva, sa o apreciezi. Inseamna ca detine lumina de care ai nevoie ca sa iti lumineze drumul.
Un barbat complex este atras de o femeie complexa, evolutiva.
Un barbat necopt este prada femeii frumoase si atat.
Inchei prin a aduce in prim plan o regula importanta de viata buna.
Tot ce intra in categoria “SLABICIUNE”, iti arata unde ai nevoie sa te intaresti.
Daca nu le rezisti slabiciunilor, ca sunt ele tutun, alcool, substante, femei frumoase, ele devin vicii, obsesii si iti pierzi controlul.
Daca le invingi, iti iei puterea inapoi. Daca vrei sa fii un om puternic, nu poti sa te porti ca unul slab si gol.
Femeilor le place puterea. Le place stapanirea de sine a unui barbat. Ele il seduc insa vor ca el sa nu cada.
Asa apare respectul femeii fata de barbat, precursorul iubirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *