banner-1
life enhancer
personal evolution designer
liminal thinking mentor
good life advisor
life enhancer
personal evolution designer
liminal thinking mentor
good life advisor
banner-1
life enhancer
personal evolution
designer
liminal thinking
mentor
good life advisor

Eliza curatoriaza de tehnici si proceduri prin care oamenii intra in faza liminala ajungand astfel aliniati, completi, evoluati in faza postliminala, atingandu-si potentialul maxim din acest turning point.

Eliza a constatat ca “turning point-ul”, privit de majoritate ca fiind o criza, nu este altceva decat o oprtunitate de evolutie. A creat astfel, Kazan-the liminal space, un spatiul al transformarii, al zonei de bine, un spatiu dedicat sinelui. Eliza a observat ca oprtunitatile din zona liminala se pot accesa doar prin sustinerea unor profesionisti, a unor mentori.

Avand aceste convingeri, a pus bazele primului proiect de mentorat, in cadrul unei corporatii franceze. Proiectul a fost un succes, participantii reusind sa ajunga in faza postliminala ca indivizi noi, aliniati cu ei insisi si cu elementele de cultura organizationala ale companiei.

Citeste mai mult despre metoda Elizei

Spune-mi cum gandesti ca sa iti spun cat de departe poti sa ajungi

Te-ai gandit vreodata de ce unii oamenii au succes dupa succes iar altii esueaza in mod constant?

Nu este vorba despre noroc sau ghinion, nici despre pregatirea profesionala, nici despre karma sau bagaj genetic. Raspunsul este: totul este despre cum gandesti.

Gandirea liminalista este o forma de arta prin care inveti sa fii demiurgul propriei vieti. Practic inveti cum sa creezi o noua realitate. Incepi prin a-ti identifica tiparele de gandire, constientizezi ca circumstantele in care te afli nu sunt altceva decat raspunsuri firesti la modul tau de gandire, apoi, tinand cont de ceea ce vrei sa traiesti, parcurgi un amplu si ireversibil proces de update mental (desigur, vechiul sistem de gandire fiind oricand accesibil).

Pe tine ce te face sa bati pasul pe loc? Simti ca te-ai ratacit intr-un labirint? Sau mai degraba esti deranjat de recurenta anumitor situatii care iti dau senzatia ca te invarti in cerc?

In oricare dintre situatii te-ai afla, te anunt ca PUTEREA DE DECIZIE este la tine. Poti incepe chiar acum sa creezi viata pe care o doresti sau, poti fi trait in continuare de viata dirijata de altii.

Daca simti ca esti pregatit/a sa schimbi modul de abordare a vietii, parasind statutul de victima (unde puterea ta este externalizata) si devenind artizanul propriei vieti, esti omul potrivit, pe website-ul potrivit.

Alegerea iti apartine.

Oricare ar fi situatia prin care treci, schimbare este posibila si la indemana.

Tot ceea SPUI, GANDESTI si FACI are la baza convingeri limitative. Odata schimbate aceste convingeri, deprinzi noi comportamente ceea ce duce la un nou mod de viata.

Gandirea liminalista este accesibila oricui isi doreste o viata noua.

In limba latina “liminal” inseamna prag. Atunci cand ne gandim la un prag, vizualizam o iesire din casa. Daca am continua vizualizarea, am identifica o noua INTRARE. Un nou inceput. O demarcatie/granita spre altceva.

Liminalitatea este o stare de ambiguitate, dezorientare si confuzie, un timp al posibilitatilor, care se imparte in trei etape:

Etapa preliminala – omul isi lasa in urma trecutul prin gesturi simbolice.

Etapa liminala – stare tranzitorie intre vechiul eu si noul eu si tot ce se intampla in perioada asta care sa faciliteze schimbarea, noul eu, noul rol; inseamna fluiditate si posibilitati nelimitate, LIBERTATE.
Etapa postliminala – dupa ce ritualul a fost indeplinit, omul revine in societate cu noua identitate, cu noul sistem de valori, scopuri sau credinte.

Prin insusirea modului de gandire liminalist vei invata arta de folosi aceste praguri in favoarea ta pentru a face tranzitii benefice.

Iata cum:

• te familiarizezi cu propria ignoranta

• intelegi principiul de cauzalitate si tot ce sta la baza situatiei actuale

• actionezi diferit