Termeni si Conditii

ELIZA KAZAN (compania ARTVALUE S.R.L.) este pagina de business a Elizei Kazan creata in conformitate cu legislația din Romania si cu legislația Uniunii Europene, administrator și proprietar al platformei https://elizakazan.com/ (denumit in continuare „Site” sau „platforma”).

ELIZA KAZAN isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment Continutul acestui Site, precum si Termenii si Conditiile, notificand Clientul prin afisarea pe Site a ultimei actualizari precum si în partea de jos a fiecarui document unde va fi introdusa data ultimei actualizari. Orice modificari care afecteaza într-o masura semnificativa Clientul in relatie cu ELIZA KAZAN sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Clientului, pot fi notificate acestuia sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afisat pe website, in masura în care o astfel de prelucrare a fost agreata în prealabil de comun acord cu Clientul.

1. Definitii

CONTINUT are urmatoarea definitie reprezentand:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (laptop, tableta, smartphone);

– Continutul oricarui e-mail trimis Clientilor sai de catre ELIZA KAZAN prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau reprezentant al ELIZA KAZAN Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– date referitoare la compania ELIZA KAZAN, sau alte date publicate de companie;

CAMPANIE, actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul Site-ului si a paginii de Instagram, Linkedin, Facebook sau Youtube a Companiei sau a paginii din alte retele de socializare daca este cazul, a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre ELIZA KAZAN;

DOCUMENT prezentele Termeni si Conditii de utilizare;

NEWSLETTER/ALERTA (COMUNICARI COMERCIALE) mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre ELIZA KAZAN intr-o anumita perioada;

WEBSITE/SITE reprezinta Site-ul localizat la adresa https://elizakazan.com/;

2. General

2.1. Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Clientul este responsabil pentru consecintele care decurg ca urmare a utilizarii acestuia. De asemenea, Clientul raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de orice alta natura produsa Site-ului, Continutului, Serviciului, ELIZA KAZAN sau oricarui tert cu care am incheiat un contract valabil, in conformitate cu legislatia in vigoare.

3. CONTINUT

3.1. Continutul, astfel cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau Continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ELIZA KAZAN sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin conceptie/cratie, licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de ELIZA KAZAN, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta marca inregistrata sau dreptul de autor al ELIZA KAZAN asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre ELIZA KAZAN sau de catre administratorul acestuia.

3.3. Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului Document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ELIZA KAZAN si Client care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului Document, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ELIZA KAZAN cu referire la acel Continut.

3.4. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai pentru utilizare in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu ELIZA KAZAN, in cazul in care aceasta utilizare nu intra in conflict cu prevederile Documentului si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al ELIZA KAZAN. ELIZA KAZAN nu este responsabila pentru modalitatea in care Clientii sau alte terte parti (societati comerciale, parteneri sau companii media) utilizeaza Continutul fara instiintarea si acrodul prealabil al ELIZA KAZAN.

3.5. In cazul in care ELIZA KAZAN confera Clientului sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare vizeaza numai respectivul Continut sau parti ale acestuia, atata timp cat Continutul sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre ELIZA KAZAN cu un tert, sau un Client, nu reprezinta un angajament contractual din partea ELIZA KAZAN pentru respectivul tert sau Client care obtine acces la Continut sau la anumite sectiuni ale Site-ului, in sensul in care KAZAN-TheLiminalSpace are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment Site-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a Site-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea ELIZA KAZAN si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de Continut (daca este cazul).

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul ELIZA KAZAN de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a Continutului Site-ului, in vederea repararii sau diminuarii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse Companiei.

3.8. Postarea de catre dumneavoastra pe Site sau pe paginile retelelor de socializare ale ELIZA KAZAN, nu constituie o derogare a companiei de la un drept al sau in legatura cu Site-ul. In afara conditiilor prevazute in mod expres in prezentul Document, Clientul nu dobandeste niciun drept sau titlu asupra sau in legatura cu Site-ul.

3.9. Toate functionalitatile care alcatuiesc Site-ul, Continutul si elaborarea acestor functionalitati precum si codul sursa in totalitate, sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea Continutului acestui Site nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al ELIZA KAZAN si/sau a administratorului acestuia.

3.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, Site-ul, inclusiv tot Continutul acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de Site si respectiv de Continut, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi aflate in vigoare la nivel national sau European din domeniul proprietatii intelectuale si reprezinta proprietatea ELIZA KAZAN si a administratorului de drept al acestuia.

3.11. Continutul poate fi modificat oricand de catre ELIZA KAZAN, imaginile, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurille audio sau video si modul de publicare al acestora, precum si alte aspecte legate de Site si respectiv de Continut avand caracter de sugestie de prezentare.

4. Drepturile de proprietate Intelectuala

4.1. Continutul Site-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, materiale video, sesiuni online inregistrate, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, sunt in totalitate proprietatea ELIZA KAZAN si a furnizorilor autorizati ai acestuia in confomitate cu Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala cu modificarile ulterioare aplicabile la nivel European. Folosirea fara acordul ELIZA KAZAN a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

4.2. ELIZA KAZAN poate oferi Clientului sau unui partener de business printr-un acord, dreptul de a utiliza in modalitatea descrisa in concret, un anumit Continut al Site-ului sau al materialelor publicate pe paginile de social media cum ar fi pagina de Instagram, Linkedin, Youtube sau Facebook sau orice alt spatiu online viitor apartinand ELIZA KAZAN. Acest acord se aplica strict pentru Continutul/Continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele sau entitatile carora li s-a permis utilizarea sectiunilor definite in cadrul acordului. Utilizarea pe Site sau pe pagina de Instagram, Linkedin, Youtube sau Facebook a companiei a oricarui nume sau denumire, indifererent daca este sau nu o marca inregistrata, nu constituie reclama pentru compania respectiva, iar KAZAN-TheLiminalSpace nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin modul de utilizare al Site-ului de catre Clienti.

4.3. KAZAN-TheLiminalSpace este marca inregistrata figurativa la nivelul EUIPO cu acoperire Europeana (EUTM), sub numarul de marca 018686357/13.04.2022.

4.4. Clientii pot vizualiza, descarca si imprima pagini alte platformei ELIZA KAZAN numai pentru uzul personal, care constituie obiect al restrictiilor mentionate mai jos sau in orice alte clauze din prezentele Termeni si Conditii. Orice utilizare a Continutului pentru alte scopuri, decat scopul personal, poate fi efectuata numai cu obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al ELIZA KAZAN si prin indicarea sursei informatiei.
In acest sens, Clientilor le este interzis:

 sa republice materialele de pe Site (incluzand republicarea pe alte site-uri);

– sa distribuie altor persoane materialele achizitionate de pe Site si elaborate in mod specific pentru acestea;
 sa vanda, inchirieze sau sub-licentieze materialele de pe Site;
 sa prezinte orice materiale de pe Site in public;
 sa reproduca, copieze, duplice sau sa exploateze materialele de pe website in scopuri comerciale;
 sa redistribuie materialele de pe Site, cu exceptia continutului specific sau facut expres disponibil pentru redistribuire.
Cererile pentru folosirea continutului Site-ului pentru alte scopuri decat cel personal, pot fi adresate prin accesarea mijlocalor de contact disponibile pe https://elizakazan.com/.
4.5. Prezentul document Termeni si Conditii nu garanteaza Clientilor niciun drept, titlu sau interes cu privire la Site, la continutul detinut de alti parteneri ai ELIZA KAZAN si publicat pe Site, la marcile, semnele sau alte drepturi de proprietate intelectuala detinute de companie.
4.6. ELIZA KAZAN doreste imbunatatirea experientei Clientilor sau utilizatorilor pe Site si incurajeaza astfel opiniile si sugestiile; totusi, compania poate utiliza comentariile sau sugestiile fara niciun fel de obligatie fata de Clienti sau utilizatori.
Opiniile si sugestiile pot fi transmise prin utilizarea mijloacelor de contact disponibile pe https://elizakazan.com/.

5. Contact

5.1. ELIZA KAZAN publica pe Site, datele sale de contact sub forma unui formular predefinit, spre informarea Clientilor.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al link-urilor existente in acelasi scop pe Site, Clientul permite Companiei sa il contacteze prin orice mijloc disponibil si agreat in mod expres de catre Client, exclusiv in scopul declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS).

5.3. Astfel, ELIZA KAZAN va contacta Clientul, pentru transmiterea sau solicitarea unor informatii si sau a notificarilor considerate necesare prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe Site sau pe paginile din retelele de social media, pentru executarea contractului la care Clientul este parte sau pentru a raspunde unei solicitari legate de un Contract aflat in desfasurare sau incheiat.

5.4. Pentru alte scopuri in care ELIZA KAZAN utilizeaza in mod electronic datele de contact ale Clientului, cum ar fi in scopuri promotionale si de marketing direct, ELIZA KAZAN va solicita consimtamantul Clientului sau va pune la dispozitia acestuia un mod neechivoc de abonare la comunicarile comerciale automate transmise de companie. Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica de confidentialiate.

5.5. ELIZA KAZAN isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe Site sau cu un contract incheiat cu un Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc). Fac exceptie de la anteriorul paragraf solictarile in legatura cu activitatile de prelucrare a datelor personale de catre companie, astfel cum este prevazut in cadrul Politicii de confidentialitate de pe Site.

6. Newslettere si alerte

6.1. In momentul in care Clientul isi se aboneaza la prin intermediul Site-ului, vom solicita exprimarea consimtamantului prealabil cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea companiei, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau, dupa caz, apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 6.3.

6.2. Datele preluate de la Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot fi folosite de catre ELIZA KAZAN in limitele Politicii de confidentialitate si a acordului prealabil exprimat daca este cazul, de catre Client.

6.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre dumneavoastra se poate exprima in orice moment prin:

6.3.1. Folosirea legaturii special destinate din cadrul textului oricaror newslettere si/sau alerte primite (Dezabonare sau Unsubscribe) sau contactand ELIZA KAZAN prin completarea formularului predefinit disponibil in sectiunile website-ului;

6.3.2. Folosirea optiunilor disponibile in Contul de Client, pentru modificarea acceptului sau primirii de newslettere si/sau alerte.

6.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul acordat in general pentru prevederile prezentului Document, acesta fiind in continuare aplicabil in totalitatea dispozitiilor sale, cu exceptia prezentului capitol.

6.5. ELIZA KAZAN nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de Continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al KAZAN-TheLiminalSpace la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

7. Politica de confidentialitate

Prin accesarea si respectiv utilizarea Site-ului, consideram ca ati citit cu atentie Politica de Confidentialitate a ELIZA KAZAN. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail), compania va va solicita sa acceptati aceasta politica.

8. Litigii

8.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc Site-ului si/sau al oricarui Continut trimis de catre ELIZA KAZAN Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile Termeni si Conditii de Utilizare.

8.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Client si ELIZA KAZAN se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

8.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si ELIZA KAZAN sau partenerii companiei, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre un mediator autorizat agreat de ambele parti aflate in disputa, iar in cazul in care medierea nu rezolva/solutioneaza disputa, litigiul va fi deferit instantelor competente de la sediul ELIZA KAZAN, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

8.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

9. Dispozitii finale

9.1. ELIZA KAZAN isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/Serviciului precum si orice Continut fara notificare prealabila a Clientului.

9.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii de Utilizare, ELIZA KAZAN nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.

9.3. ELIZA KAZAN isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

© ELIZA KAZAN – Ultima versiune: mai 2022