Stiai ca anul 2023 este un an karmic?

Si ca este primul dintr-o suita de 20 de ani de transformare?
Asta inseamna ca este un an “plin” in care nu ne plictisim. In care putem evolua mult daca privim mai departe de lungul nasului. Pentru ca asta este necesar sa facem, sa schimbam perspectiva, printre altele ( chiar daca risc sa dau o conotatie diferita acestei expresii).
Eu te indemn sa vezi dincolo de lungul nasului dar cu modestie. Cu luare aminte. Cu dorinta de a intelege, de a contine si de a cuprinde ce se intampla.
Eu te indemn sa inlocuiesti egoismul cu altruism si umanitate. Pentru ca vechile sisteme de raportare la viata, prin intermediul ego-ului, s-au prabusit.
Anul acesta este un an de reconstructie planetara, umana.
Nimic nu e sigur, starea de liminalitate (incertitudine) predomina.
Nimic nu e batut in cuie, lucrurile evolueaza in functie de noi, de alegerile noastre, de trezirea noastra. Planeta reactioneaza, la fel si corpurile noastre. Arhivele vietilor trecute dau pe dinafara, refuleaza. Asta ca noi sa avem ocazia sa le curatam, sa ne reinnoim, sa devenim fiinte noi, cu o noua energie.

Acum avem ocazia sa inlocuim intunericul din interior cu lumina, cu pace.
Acest proces este optional insa necesitatea lui se resimte in viata fiecaruia dintre noi prin manifestarea unor teme de viata care cer urgent rezolvare. Aici intervine liberul nostru arbitru. Alegem sa ne adancim in intuneric si suferinta sau sa evoluam in lumina.
Evolutia insa, nu e un motiv romantic, spiritual. Este un proces urgent pe care trebuie sa il parcurgem daca vrem sa facem fata vremurilor.
In acest proces karmic este necesar sa constientizam ca lumea civilizata exista de putin timp. Crimele, rautatea, razbunarea au fost candva in natura noastra. Am facut rau si ni s-a facut rau. Anul acesta, mai mult ca niciodata, ni se cere sa creem echilibru. Sa golim arhivele trecutului care sunt precum niste pietre de moara.
Este nevoie de empatie din partea noastra, de umanitate, de a intelege cauzalitatea lucrurilor si de rabdare in acest proces.
Nu putem trage de firul de iarba ca sa creasca.
Inchei prin a atrage atentia asupra importantei subiectului, a trezirii fiecaruia dintre noi si a necesitatii unei vieti traite constient.

Este necesar ca fiecare dintre noi sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si sa isi defineasca un nou sens, un nou scop in care evolutia propriei fiinte sa fie motivul central.

De retinut: MANIFESTAREA UNEI ACTIUNI PORNESTE SISTEMELE/KARMELE. O viata traita cumpatat, prin noi valori, ne poate scuti de multa suferinta.

Ganduri de lumina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *