Manifestarea partenerului ideal

Cine este atras de astfel de titluri e la fel de visator si nebun ca si cel care le scrie.
Nu exista nici partener ideal, nici suflet pereche. Omul poate face pereche doar cu sinele lui, deci cu el insusi. Si aceasta este cea mai frumoasa intregire pe care o poate trai.
Insa omul poate avea parteneri de drum, insotitori de viata care sa corespunda etapei in care se afla.
Relatiile de cuplu se intemeiaza, in general, pe emotii. Adica pe un foc de paie care se stinge.
Indragostirile cele mai mari au loc intre persoane care apartin aceleiasi rase si de aceea intalnirile sunt foarte intense.
Mai exista si intalniri karmice insa nici acestea nu sunt de preferat, in ciuda intensitatii lor. Daca nu se curata karmele dintre parteneri, visul frumos se poate transforma intr-un cosmar, intr-o zi.
Desigur, mai exista si relatii intemeiate pe criterii sociale si interese.
Niciuna dintre aceste relatii nu sunt viabile. Ele pot merge o perioada insa apoi omul plateste cu sanatatea lui incercand sa le mentina functionale.
Ca omul sa intalneasca un partener potrivit, este necesar sa se trezeasca, sa devina constient si sa ceara Constiintei Supreme acel partener care ii corespunde. Practic trebuie sa aiba incredere destul de mare in gustul lui Dumnezeu si sa renunte la propriile criterii.
In general, criteriile omului sunt precare si superficiale. De aceea relatiile nu functioneaza. Daca iti construiesti o casa, verifici si terenul pe care incepi constructia dar la un om cu care vrei sa te insotesti in viata te multumesti cu faptul ca e frumos si ca ies scantei intre voi.
De aceea este necesar ca omul sa se trezeasca, sa se defineasca si sa decida ce criterii are.
Prin stabilirea unor criterii serioase, el va crea niste filtre, atragand persoane apropiate de preferintele lor.
Chiar daca un partener este trimis de Dumnezeu, nu inseamna ca va fi o relatie de vis, fara turbulente. Dumnezeu nu este promotorul confortului si al lenei. Insa ce vine dinspre El este profund, consistent si constructiv. Ce vine din alta parte este poleit frumos dar distructiv.

Vrei un partener care iti corespunde?
Iata cum il poti cere:
Dumnezeul meu cel viu si adevarat, cu iubire te rog, deschide-mi drumurile spre acel partener de viata care imi corespunde si care vine de la tine. Inchide-le drumurile acelora care nu imi corespund si nu vin de la tine.

Intre timp, tu fa-ti update-urile necesare in materie de sine, de comportament, de viziune de viata, de atitudine.
Ca sa primesti, trebuie sa fii.

Si lucreaza cu un mentor care sa te ajute sa iti mentii si sa iti dezvolti relatia. Daca nu iti schimbi obisnuintele vechi, automatismele si functionezi cu resentimente, ego si orgoliu, vei pierde darul primit.
Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in sac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *