I’m no longer a girl, not yet a woman
Sau timpul liminal al femeii

Feminitatea nu este data de sexul feminin, nici de varsta, nici de maternitate, nici de sexualitate.

Pacatul ancestral, acela de a musca din mar, i-a fost atribuit Evei. Totusi, adevarul este ca Dumnezeu i-a oferit lui Adam cele doua variante de cunoastere oferindu-i lui darul alegerii. Asa cum stim, Eva a fost plasata ulterior in acest cadru edenic. Ea nu a avut sansa sa decida. Zarurile fusesera deja aruncate de catre Adam. Eva a ales sa il urmeze ca sa il poata ajuta sa se trezeasca, sa reconsidere alegerea pe care a facut-o initial. Sa faca tranzitia de la iubirea instinctuala la iubirea sufleteasca. Asta s-a intamplat in toate timpurile si pana in prezent.
Doar ca acum, fiind un final de ciclu terestru, un moment liminal in care omnirea este in tranzitie de la o etapa la alta, este momentul in care femeia trebuie sa isi reaminteasca misiunea, acea misiune de a salva barbatul si lumea.
Insa, ca sa aiba forta necesara, trebuie mai intai sa se salveze pe ea. Sa isi recupereze tot ce a pierdut din originile ei si pana astazi.
Femeia trebuie sa isi reocupe locul de femeie in propriul corp, constientizand ca este un generator de viata, de schimbare, de pace.

Acum cel mai important lucru este:

– Sa te definesti ca femeie;

– sa te educi ca femeie;

– sa ocupi in corpul tau locul de femeie;

– Sa ocupi rolul tau de femeie in societate;

– Sa ocupi locul tau in familie ca sotie, mama.

Daca tu ca asa zisa femeie nu stii ce-i cu tine, nu stii ce vrei, nu stii incotro te indrepti, nu esti definita si pozezi ca victima a circumstantelor, ce astepti de la viata?

Femeia nu a luptat pentru demnitatea ei de femeie, ci s-a lasat calcata in picioare si terfelita de orice barbat care a trecut prin viata ei.

Acum trebuie sa invete o multime de lectii la care e repetenta iar asta i se pare destul de mult pentru ea.

Insa o femeie trebuie sa invete sa-si revendice si sa-si recupereze locul de femeie.

Sa invete sa-si dea valoare pentru a nu mai permite nimanui sa-i terfeleasca demnitatea de femeie.

Barbatul nu poate sa respecte femeia, pentru ca ea nu se respecta si accepta terfelirea ei.

Barbatul va da 10 pasi inapoi cand femeia de langa el se va respecta, se va valora si se va iubi fara sa mai cerseasca la cel de langa ea.

Altfel el nu vede in femeie decat o sluga care se injoseste in fata lui ca sa-i dea putina atentie doar atat cat are nevoie sa-si satisfaca poftele sau necesitatile, facand tot ce i se cere.

De aceea barbatul valoreaza de 10 ori mai mult amanta decat femeia de langa el.

Pentru ca amanta il proritizeaza doar pe el. Ea stie ce vrea iar el o respecta.

Femeia inconstienta este o fabrica de facut copii programata sa vrea un barbat pe care sa-l tina langa ea facandu-i copii.

Iar el cand vede asta renunta la ea deoarece barbatul vrea sa se distreze si sa se bucure de ea, nu sa aiba copii. Barbatii care isi doresc copii, o fac din orgoliu, din dorinta de a avea urmasi, pentru a securiza o femeie sau din cauza presiunii.

Cum vrei sa fii fericita langa un barbat daca te lasi calcata in picioare?

Barbatul nu se schimba daca tu nu te schimbi si nu incepi sa functionezi dupa principii sanatoase de viata si de relatii interumane.

Pana cand femeia nu se trezeste la realitate si nu inceteaza sa minta si sa manipuleze prin copii, viata va continua asa.

Prin acest fel de a fi si de a se manifesta, femeia demonstreaza cat e de limitata.

De aceea e necesara sensibilizarea si trezirea femeii, educarea ei cu idei si informatii noi cu ajutorul carora femeia sa-si creeze o baza de viata noua sanatoasa.

Sa se reconstruiasca, sa devina constienta de rolul ei ca femeie, iubita, sotie si apoi mama si abia dupa aia sa se gandeasca la un barbat, la o relatie.

Cate femei sunt pregatite sa aiba o relatie adevarata?

Ce inseamna o relatie pentru tine ca femeie?

Ce fel de relatie vrei sa ai daca tu ca femeie nu stii ce-i cu tine, unde esti si ce vrei in viata?

Inconstienta femeii creaza o relatie toxica cu ea si cu ceilalti.

Despre barbati putem vorbi la fel.

Pentru ca ei sunt extrem de egoisti si inconstienti si vor totul doar pentru ei.

Sigur ca atat femeia cat si barbatul se pot recupera si reconstrui pentru a avea o relatie sanatoasa, in armonie si cu drag.

Este important ca femeia sa isi cunoasca obiectivul si sa nu se mai abata de la drum. TOT ce a pierdut trebuie sa recastige.

Aceasta redobandire a puterii personale necesita efort, fermitate, un nou mod de a fi care sa o ajute sa isi recastige respectul in fata barbatului si a societatii. Dar asta nu pentru a se ajunge la competitie ci la complementaritate!

Doar adoptand un set de valori, o conduita de viata, femeia poate invata sa traiasca frumos.

Ce trebuie sa redobandeasca femeia?

Sa devina constienta de propria valoare.
Sa iasa din rolurile mentale de sotie, mama, casnica, gospodina si sa aspire la mai mult, sa inteleaga faptul ca mai presus de orice rol, exista o misiune personala.

Femeia trebuie sa inteleaga ca nu este un auxiliar ci un verb, pentru ca Femeia este cea care cladeste barbatul, mai intai ca mama, apoi ca partenera si apoi ca mentor/indrumator!

Insa ea trebuie sa se conecteze cu valori supreme ca sa isi poata face aceasta misiune.

Altfel, o femeie cu mintea intunecata, va alege mereu sa functioneze prin manipulare, seductie, dominare, sexualitate, tehnici care o distrug si pe ea, si pe barbat.
In toate si in tot rolul important il joaca femeia.

Iar daca ea este inconstienta si plina de resentimente umanitatea se manifesta asa dupa cum vedem astazi.

Lucrurile se vor schimba atunci cand femeia si barbatul vor renunta la orgoliu pentru a accepta transformarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *