Frica de singuratate? Sau…

Oamenii confunda frica de singuratate cu nevoia de a fi controlati, posedati de partener. Ei simt nevoia sa capituleze in bratele cuiva, sa aiba o baza, un stalp, o SIGURANTA.
Cum iti poate fi stalp un om care nu-si este stalp lui insusi?!
Faptul ca un om este manipulator, controlator, prosper, nu inseamna ca este si puternic. Nu inseamna ca are doar intentii bune si ca tu te poti baza pe el, ca iti va da din ce are, ca te va prioritiza, ca te va sustine. Poate face asta pana cand… nu va mai vrea. Fara sa iti trimita notificare de incheiere a “contractului”.
Ce vei face atunci? Te vei inrai si mai tare pentru ca el “te-a tinut captiv/a?”
Mai bine intreaba-te:
De ce simt sa ii dau energia mea vitala acestui om?
Ce primesc in schimb?
Imi este de folos ceea ce primesc?
Ce se ascunde in spatele fricii mele de singuratate?
Intotdeauna insotitorul de drum potrivit apare atunci cand nu il mai cauti, atunci cand nu mai manifesti NEVOIE. Deoarece nevoia are o vibratie joasa care va atrage oameni jos vibrational. Ce inseamna asta? Inseamna ca ei sunt la antipodul iubirii si traiesc preponderent prin orgoliu, control, rautate, ranchiuna, manipulare. Iti vor da ce vor, cand vor, cat vor, intodeauna sub nevoile tale. In felul acesta te securizeaza si vor sta linistiti in privinta ta, putand sa fie atenti in alta parte.
Este necesar sa intelegi ca intr-o relatie de dependenta nu poti afirma ca “ai pe cineva”. El “te are”. In loc sa te lasi pe mana lui Dumnezeu, tu te lasi pe mana unui om limitat si toxic si ai impresia ca gasesti linistea in aceasta “pierdere” a ta ca fiinta. Ce asteptari poti avea de la acest parteneriat?
Nu mai confunda relatiile sexuale, dependente cu certitudinea unei relatii. Nu asa se definteste o relatie. Da, ai ceva in comun cu acea persoana, va tin impreuna sexul, conjunctura de persecutor-victima.

Ce ai tu de facut este sa restabilesti conexiunea cu Constiinta Suprema, cu Dumnezeul din tine care iti va da de fiecare data ce ai nevoie, nu ce VREI.
Omul iti va da doar ce vrea el, cat vrea, cand vrea, niciodata indeajuns, niciodata din preaplin si lumina.

Ai grija ce cauti pentru ca aia vei gasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *