Femei intre femei

Spune-mi ce femei te-au ghidat in viata ca sa iti spun cat de departe vei ajunge.
Sunt femei care vor spune ca nu le-a ghidat nimeni insa lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca nu ai avut o femeie mentor in viata ta, cu siguranta ai avut femei de la care ai preluat comportamente, programari, modele, invataturi.
In cultura noastra, femeile superioare ca varsta au o deosebita lejeritate in a le spune celor mai tinere ce trebuie, cum trebuie, ce sa faca. De multe ori, tonul facem muzica dar si mai tare, puterea exemplului formeaza “reputatia”, ethosul personal.
Intotdeauna, cand vrei sa formezi o alta persoana, daca vrei sa functioneze, fii tu un exemplu pe acel segment. Nici regretele de genul “macar tu sa faci altfel”, nici agresivul “trebuie”, nici sfaturile cu forta nu vor functiona, din contra, vor face mai anevoios procesul de formare a persoanei respective. Daca ne preocupa sa facem bine, e sine qua non sa fim bine.
Femeile inspirationale sunt acelea care au o forta anume care da viata cuvintelor lor si care te misca. Acestea pot fi o mama, o soacra, o profesoara, o prietena, un mentor sau chiar toate la un loc.
Spune-mi cate femei si-au lasat amprenta pozitiva asupra ta.
Spune-mi cate femei ti-au sugrumat evolutia.
Este si o chestiune de sansa sa intalnesti femei intelepte in drumul tau. Si de oportunitate sa le poti percepe valoarea si sa fii dispusa sa o integrezi.
O femeie inteleapta iti lumineaza mintea, iti atinge sufletul, iti incanta privirea si te inspira.
Intalnirea cu ea este unica, precum un far luminos care iti dezvaluie calea cea buna pentru o perioada buna de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *