Diferenta de nivel

Cati oameni, atatea realitati.
Omul, fiind mental, isi formeaza propria realitate.
La nivelul lui Dumnezeu exista o singura realitate, un singur adevar.
Deoarece omul nu poate/nu vrea sa acceseze un nivel de constiinta mai inalt el prefera sa ramana la nivelul creat de el, unde are confort si un sentiment de control.
Atunci cand ii vorbesti mintii despre ADEVAR, se sperie, intra in panica. Ea simte pericolul daramarii castelelor de nisip.
Deci adevarul nu te sperie pe tine ci pe mintea ta.
Tu ai nevoie de ADEVAR deoarece este singura realitate si singura maniera in care poti evolua. Atunci cand respingi adevarul, alegi minciuna. Minciuna este perfida si dureroasa. Iti ofera cofort insa ajunge sa devina insuportabila. Ea neavand forta, este mereu insotita de indoieli.
Adevarul este FERM. Nu te poti eschiva in fata lui. Adevarul zguduie, zdruncina din temelii deoarece el are o frecventa foarte inalta.
Disensiunile oamenilor vor aparea atata timp cat ei aleg minciuna deoarece unde exista minciuni exista vibratii diverse care din cauza ca nu “se pupa”, apar ciocnirile si disensiunile de genul “eu vad 6, tu vezi 9”, motiv pentru care oamenii intra in polemici interminabile.
Minciuna apare atunci cand incepi sa te compromiti, sa te ajustezi in functie de materie, de oameni, circumstante. Minciuna te schimonoseste pentru ca mereu joci un rol ca sa obtii ceva. Si ai impresia ca esti invicibil.
Schimonoseala este vizibila, distructiva si toxica.
Adevarul este necesar, este poate cel mai important instrument al acestor vremuri de mari transformari. De ce? Pentru ca el este un GHID. Cand traiesti in adevar, stii ce ai de facut, unde trebuie sa fii. Adevarul este o forta suprema careia nu i te poti impotrivi.
Oamenii se tem de adevar din cauza ca acesta le darama castelele de nisipi. Ei, identificandu-se cu mintea, percep adevarul ca pe un dusman.
Daca oamenii s-ar detasa de minte si de limitarile ei, ar realiza ca ADEVARUL este salvarea de care au nevoie, forta care ii deblocheaza si ii scoate din chingile unei vieti insuportabile.
Adevarul nu vine sa iti faca rau sau sa iti distruga viata, relatiile, proiectele. Adevarul vine sa te extraga din propriile blocaje si minciuni. Desigur, daca vrei. Momentan nu ii poti face fata cu mintea. Insa poti sa il percepi cu sufletul si atunci vei simti ceva extraordinar, un sentiment de intoarcere acasa, incepi sa prinzi sens iar materia intra in plan secundar. Ea nu te mai conduce pe tine ci tu ai forta, ghidajul superior de a trai in ADEVAR, materia incepand sa se modeleze ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *