Despre manifestare

Manifestarea este un concept relativ nou care descrie un obicei vechi, de cand lumea si pamantul. Omul, prin natura lui, manifesta. Se manifesta pe el. Si apoi se supara din cauza rezultatelor.
Initial, nu se facea legatura intre exterior si interior. Omul a ales sa ii faca responsabili pe zei, natura si pe alti oameni pentru ce i se intampla lui.
Totusi, atunci cand a manifestat ceva bun, omul a ales sa isi insuseasca rezultatul. Insa atunci cand a manifestat ceva rau, “s-a lepadat” de rezultat. In acest fel el a ales minciuna. Si totusi, el s-a facut ca alearga dupa adevar. Insa el a stiut dintotdeauna adevarul si consecintele faptelor sale. El a alergat insa dupa dreptate, dupa a gasi oameni ca el, pe aceeasi vibratie, care sa ii confirme ca el are dreptate si ca situatia lui este o consecinta a ceva din exterior. Minciuna este insuficienta si de aceea ai nevoie mereu de “intariri” ca sa o poti duce. De aceea, orgoliul trebuie hranit in mod constant cu ADMIRATIE, DREPTATE, ATENTIE.
Acest om, cu aceste atitudini, vrea astazi sa MANIFESTE. Ce inseamna asta? Ca vrea sa faca bani, sa aiba o viata de vis.
Cartile de dezvoltare personala i-au inoculat ideea ca puterea mintii lui este nelimitata. Ca poate manifesta orice. Ca isi decupeaza un penthouse dintr-o revista, il lipeste pe perete si prin vizualizare va ajunge sa il aiba. Sau ca, atunci cand tine mainile pe volan, vizualizand sigla masinii mult visate, o va materializa. Toate acestea sunt minciuni gogonate care il ajuta pe mincinos sa se minta si mai tare si care il tin departe de munca cea mai grea, aceea cu el insusi.
Asa cum pana in prezent a manifestat ce e, ca sa manifeste ceva diferit este nevoie ca el sa devina cineva diferit.
Ca sa manifesti ce vrei, este necesar:
sa devii constient;
Sa stii ce vrei;
Sa fii dispus sa te schimbi;
Sa fii dispus sa accepti ghidaj superior logicii tale mentale;
Sa devii sincer cu tine, descoperindu-ti mentalitatile si psihologiile limitative si mediocre;
Sa fii dispus sa inveti comportamente noi, evolutive.
Sa iti oferi optimizari ale sinelui, ale sistemelor din interiorul tau.

Si sa intelegi ca valoarea precede succesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *