Despre impamantare

Impamantarea este precum o relatie simbiotica, cu Pamantul. Este o tehnica prin care te inradacinezi energetic astfel incat sa poti prelua energie. Putem face analogie cu relatiile de dependenta intre persoane, atunci cand o persoana se agata de alta cu scopul de a o scurge de energie.
Pamantul este o sursa de energie dar simultan este si o “groapa energetica”, multe ritualuri avand ca maniera de eliberare deversarea tuturor energiilor excedentare, in Pamant.
Energia Pamantului in sine oricum nu este de vibratie inalta deoarece este materie.
Prin impamantare omul se conecteaza cu materia, se racordeaza la ea, functionand prin aceste sisteme care tin de materie. Apogeul conectarii cu materia este redevenirea materie. Asa cum se intampla in ritualurile religioase dupa plecarea unui om. Corpul lui se intoarce in Pamanat sub o forma sau alta.
Daca te identifici cu corpul, cu materia, vei dori sa te impamantezi.
Daca te identifici cu sufletul tau, vei dori sa te “inalti”. Inaltarea presupune libertate si nu inradacinare. Inseamna captarea energiei Constiintei Supreme pe care o aduci in corp, avand ocazia sa iti transformi corpul de materie densa in energie.

Cum vrei sa te inalti avand radacini in pamant?

Tu te-ai mai impamanta daca ai avea acces la o energie mai inalta?

Daca obisnuiai sa practici tehnica impamantarii, consideri ca mai functioneaza, ca iti mai aduce beneficii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *