De ce terapeutii nu sunt buni?

Pentru ca oamenii cauta pe cineva care sa le rezolve problemele, cauta vindecare pret de cat te-ai uita la un reel, cauta sa afle ce se intampla cu ei, ce e in interiorul lor insa nu sunt dispusi sa faca schimbari.
Oamenii sunt obisnuiti sa stea in preliminal phase, invartindu-se precum un hamster in roata propriei vieti, fara a face ce e de cuviinta pentru a merge pe un drum diferit.
Oamenii merg la terapeuti, multi terapeuti si se opresc acolo unde li se da dreptate, unde le place. Dar cine a zis ca terapia trebuie sa iti placa? De cand a devenit terapia un fel de iesit la cofetarie? Atat de in serios iti iei viata?
Oamenii pleaca de la terapeut atunci cand acesta ii demasca. Cum adica? sa dea bani si sa primeasca adevarul? Omul vrea sa dea bani si sa fie mintit frumos. Sa fie acceptat. Sa se simta la adapost. Ce poate fi mai frumos decat sa stabilesti, impreuna cu o autoritate, ca ai dreptate?
Terapeutii nu sunt buni pentru ca intentiile oamenilor nu sunt sincere si din cauza ca prea putini vor cu adevarat tranzitii de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *