Coldplay x Babasha x Ro

Aseara, cineva a dat tonul iar ceilalti au fost nevoiti sa il urmeze. In general, in viata sunt urmati cei mai vocali, nu neaparat cei mai buni. Oamenilor le e teama sa se exprime, sa fie ei insisi, nici nu prea au habar cine sunt, important e sa nu se faca de ras. De aceea sunt manati de spiritul gregar in tot ceea ce fac. Se bazeaza pe cutezanta altora si nu pe propria judecata. O actiune destul de periculoasa daca e sa ne uitam in istorie.

Daca vreo personalitate marcanta a Romaniei ar fi urlat aseara “uraaa, ieeee” si incepea sa danseze, toata lumea ar fi miscat, la unison, din solduri.

Cat despre gest, ce sa zic? Doamne fereste sa le intri in dizgratie romanilor, Imparatul Mustelor e mic copil. Poate ca romanii nu mai stiu sa ierte, sa treaca si ei cu vederea, poate ca sunt satui cum zise Morar, poate sunt rai, poate doar egoisti si vor sa isi aleaga surprize care sa nu ii surprinda. Romanii sunt interesanti, nu stim exact ce a declasat valul de hate aseara. Cert e ca el exista si ramane mocnind, acolo, in oameni.

Stiti vorba aia, sa dea cu pietre cel fara de pacat. Dar cine mai pleaca urechea la asa ceva? Acel tanar era la munca aseara si parca providenta l-a facut sa incaseze karma intregului sau neam. Fizic nu a patit nimic insa la nivel de traire…a incasat karma unui intreg neam.

Toata lumea comenteaza cum era mai bine, cum era mai frumos, corect… mai conteaza? Radiografia sociala e clara si spune pe unde ne aflam.

A bon entendeur, salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *