Barbat.3.0

Atat barbatii, cat si femeile se afla intr-o criza identitara. Lipsa lor de definire vine din faptul ca sunt adormiti, inconstienti si functioneaza la capacitate minima, alergand si intemeind relatii bazate pe durere si cate un strop de placere. Acesta este core-ul relatiei de iubire. Aici se adauga masti, personalitati, psihologii inspirate din filme, din carti, din idoli pe care ii imita. Unii barbati incearca sa se cladeasca insusindu-si replici, comportamente si atitudini de la idolii lor. Acestia pot fi Don Corleone, David Beckam sau printul William. Aceasta constructie functioneaza pana la un punct deoarece nu are fundament. In spatele celui care spune “go buy a personality” va ramane un baietel sensibil care va rezona cu femei “caprioara” (carora le place victimizarea), ajungand sa fie persecutat de ele.

In spatele barbatului excesiv de aranjat, perfectionistul, va sta un baietel plin de frustrari, nemultumiri cu o joasa stima de sine care va primi respingere si lipsa de apreciere chiar si de la femeile pe care le considera sub el.

In spatele barbatului excesiv de manierat va sta un nevrotic agresiv gata sa renunte la maniere atunci cand se simte desconspirat in identitatea lui falsa.

Exemplele pot continua.

Barbati ideali nu exista. Exista doar barbati nedefiniti.

O femeie apreciaza un barbat daca acesta este compatibil cu ea.

Daca face ce vrea ea.

Standarde masculine sau feminine nu exista. Atat barbatul cat si femeia trebuie sa se construiasca pe standarde umane, nu de sex. Nu esti mai putin barbat daca ai spalat o farfurie si ai schimbat un scutec, nici mai femeie daca iti pui implanturi si te imbraci ostentativ. Aceste abordari ne arata cat de mic e omul la minte si la suflet.

Nu iti mai pierde viata cu fleacuri. Intoarce-te, pentru prima data, cu fata spre tine. Observa-te.

Gasteste-ti lumina din interior; conecteaza-te cu Forta Suprema; vindeca-ti ranile; elibereaza-ti trecuturile; insuseste-ti valori de viata noi; fii evolutiv; indreapta-te spre performanta.

Invata sa te pretuiesti, nu in mod egoist.

Daca e ceva de care ai nevoie cu adevarat, acela esti TU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *