Atentie cu cititorii in stele

Cand mergi la pomul laudat ca sa afli informatii, este necesar sa stii ca acea ghicitoare, acel guru, terapeut, preot etc iti ofera informatii de pe nivelul lor de cunoastere. Acestea nu sunt adevaruri absolute. Fiecare dintre ei se conecteaza cu ceva si emite ceva.
Multe persoane de acest fel emit opinii/sfaturi bazate pe rationamente proprii.
Altii vorbesc din carti.
Altii se conecteaza cu energii.
Unii nici nu stiu de ce, dar sunt capabili sa faca citiri.
Apoi, fiecare informatie canalizata este supupusa limbajului. Acel om traduce ceea ce simte, in cuvinte carora le ofera si o interpretare proprie. Astfel incat, mesajul pe care tu il astepti, a fost trecut deja printr-o serie de interpretari, un fel de telefonul fara fir.
Acesti oameni, prin puterea cu care tu ii investesti, au capacitatea sa te conditioneze/programeze.
Prin simpla ta pozitionare in inferioritate fata de acel specialist, te pui la dispozitia lui, energetic. El iti spune ce stie, ce considera si isi vede mai departe de viata. Tu insa, ramai cu semne de intrebare, cu asteptari, cu emotii si cu dependenta fata de ce iti spune el.
Intentia cu care mergi la el, nu este una corecta. Tu nu vrei sa te capaciteze/consilieze ori sa te insoteasca intr-un proces evolutiv, de orice natura ar fi. Tu vrei sa iti dea un adevar. Si asta se si intampa, primesti adevarul lui. Inclusiv diagnosticul pus de un medic trebuie chestionat, mai ales cand este vorba despre ceva foarte serios.
Un om cu indoieli poate foarte usor sa plece dintr-un cabinet cu un viitor bine trasat, si nu acela pe care il vrea.
Mintea, atunci cand primeste o sugestie/o programare, incepe sa o implementeze. De la un diagnostic pus gresit poate sa creeze o boala. De la o astrograma sau un alt fel de citire omul concluzioneaza ca “ce ti-e scris in frunte ti-e pus” si incepe sa urmeze, inconstient, acel destin.
Este usor sa mergi la o astfel de instanta inalta si sa o intrebi: eu cand ma casatoresc? Eu cand fac bani?  Si ce o sa iti spuna? La jumatatea lui septembrie sau mai rau, niciodata.
Apoi ce vei face? Vei trai cu programarea respectiva daca nu ai sansa sa intalnesti pe cineva care sa te ajute sa te eliberezi.
Oare nu ar fi mai usor sa te intrebi:
De ce nu fac bani?
De ce nu am o relatie?
Cum ar trebui sa fiu daca vreau sa am o relatie sau sa imi cresc veniturile?
Ce schimbari ar trebui sa fac la mine?
Ce efort fac in prezent pt visul meu?
Ce fac diferit fata de mine oamenii care sunt acolo unde eu vreau sa ajung?
Daca efortul pe care il faci este doar de a te deplasa la un cititor in stele, poti sa  iti “citesti” si singur viitorul.
Drum de lumina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *