“A fost destinul”

Destinul este folosit mereu la singular iar oamenii obisnuiesc sa puna pe seama destinului tot ce tine de evenimentele necotrolabile din vietile lor si pun pe seama genelor, tot ce pare necontrolabil in raport cu propriul corp.

Din DEX aflam ca destinul este o forta sau voință supranaturală despre care se crede că hotărăște în mod fatal și irevocabil tot ce se petrece în viața omului; fatalitate.

Ceea ce nu este scris nicaieri este ca exista mai multe destine despre care iti vorbesc in continuare.

1.Destinul negativ programat de la inceputuri. Acest destin are mai multe părți care sunt rezervate pentru fiecare viața.

2.Destinul pe care l-ai programat inainte sa te naști in fiecare viața si pe care tu l-ai cerut.

3.Destinele programate de rasele din care ai făcut parte, aceastea au decis în fiecare viața ce să ți se întâmple și cum să-ți fie viața.

4.Destinele pe care ai fost și ești obligat să le trăiești prin anumite evenimente, situații ori prin lege.

5.Destine schimbate de către alte persoane (când intră în viața ta cineva care îți schimbă traiectoria vieții). Poate nu trebuia să te căsătorești cu o persoana dar circumstanțele, indragosteala te-au determinat să faci asta si in acest fel ți-ai schimbat destinul sau i-ai schimbat destinul acelei persoane.

6.Destine schimbate prin decizie proprie, cu voința ta. Asta se intampla atunci cand insisti să fii cu o persoana de care spui că ești îndrăgostit.

7.Destinele Karmice

Aceste destine sunt cele mai teribile.

Dacă tu ai karma cu cineva sau cu ceva, ești atras de acel loc, acea persoana, către acea țara, etc. atunci te duci acolo pentru a te întâlni cu acel destin karmic.

Dacă ai karma cu o rasa, corpul și programele din tine te vor dirija către acea țara în care sa suferi sau te naști într-o țară în care sa suferi, sau te întâlnești cu acea persoana cu care ai karma, pe care sa o faci sa sufere sau sa te facă să suferi.

Ca sa ai o viata buna, este necesar sa te eliberezi de aceste destine prin tehnici specificie astfel incat sa eliberezi toate arhivele, registrele, programarile si sa poti incepe un DESTIN ALB.

Destinul alb este precum o carte nescrisă. Daca vrei sa incepi sa scrii in aceasta carte este necesar sa inveti sa iti urmezi intuiția facand alegeri supreme in toate domeniile vietii tale.

Destinul este manifestarea inconștientului in care îți trăiești viața, fie după cum îți programezi tu, fie după personalitățile tale care te comanda, fie după destinul programat in negativ, fie după conceptele tale greșite, după dorințele și frustrările tale.

Toate acestea îți fac rău atât ție, cât și celorlalți.

Trăind astfel, atragi către tine persoane, lucruri, situații, care sunt exact contrare la ceea ce ai tu de făcut, la ce iti este benefic.

Atrăgând acele persoane, tu le domini sau te domina ele pe tine, in funcție de cine este mai puternic și aceasta dominare tu o numești iubire.

Aceasta este puterea ta distructivă iar tu te bucuri și ești fericit.

Puterea inconștientului te face sa ai atitudini greșite atât față de tine cât și față de ceilalți, te face sa ai reacții necontrolate, agresive, fata de cei care sunt contrari faptului că te distrugi.

Iti doresc o viata traita constient, in care sa faci alegeri doar spre binele tau suprem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *